Wij zijn FRISCON.

We helpen je graag om met datagedreven oplossingen rust, tijd en geld te creëren in jouw organisatie.

Foto van Max en Zhenja

Over ons

Missie en visie

Verzamel je nog geen data of denk je dat je er nog te weinig mee doet? Je bent niet alleen! Veel bedrijven die hun data willen benutten, weten niet waar ze moeten beginnen of belanden vaak in kostbare en langdurige consultancy- en/of softwaretrajecten. Daar brengen we verandering in. We helpen je je data op een efficiënte en effectieve manier te gebruiken zodat je tijd en geld bespaart, zonder een complex en tijdrovend project.

Foto van Max en Zhenja

Wie wij zijn

Wij zijn Max en Zhenja. Na het afronden van de opleiding Informatiekunde aan de RUG zijn we in 2022 begonnen met FRISCON. Opererend vanuit Groningen helpen we je graag met onze expertise en ervaring op het gebied van data en begeleiden we jouw bedrijf stap voor stap bij het identificeren, analyseren en visualiseren van jullie gegevens.

Persoonlijk en eerlijk

Persoonlijk contact en rechtdoorzee vinden we heel belangrijk. We denken graag een stap verder met je mee, in plaats van alleen een eindproduct voor je maken. Hoe kun je nu echt verbeteren met inzichten uit data, in plaats van alleen sturen op data. We komen bij je langs, drinken een bak koffie met je en vertellen je eerlijk hoe haalbaar of kostbaar je wensen zijn.

Hoe kunnen jullie mij verder helpen met mijn data?

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een enthousiaste aanpak van jouw probleem met frisse en vernieuwende oplossingen? We maken graag kennis met je!

Foto van Max Steg

Max Steg

Oprichter FRISCON